Menu

Kaartreading

Toch niet met zo’n glazen bol…? Van dat waarzeggerij-gedoe?

Kaartreading
Geen glazen bol, geen bezemsteel en ook geen groene toverdrankjes. Een kaartreading is niets anders dan synchroniciteit. Speelt in jouw leven een bepaald onderwerp of thema, dan komt dat in de kaarten voorbij. Net zoals je soms een schijnbare toevalligheid ervaart in je dagelijks leven.

‘Lees ik kaarten, dan lees ik eigenlijk jouw energie rond een bepaald thema in een bepaalde periode. Ik schrijf intuïtief uit wat de kaarten laten weten. Ik geef aanbevelingen en adviezen over hoe je het beste met deze energie kunt omgaan. Bij gerichte vragen werk ik ook vaak met numerologie.’

In je kaarten laten kijken
De kaarten kloppen altijd. Het is hooguit de kaartlezer die een fout maakt, want die moet proberen om de afbeeldingen op de kaarten te koppelen aan je vraag. Daar is ervaring, intuïtie en kennis van symboliek voor nodig.

Een kaartreading van Anneke Agterberg is een consult aan de hand van kaartdeck De Essentie van Edele Stenen. Tijdens het consult geeft Anneke direct de algemene tendens weer. Binnen gemiddeld 10 werkdagen volgt de schriftelijke uitwerking van de kaartreading. Je kunt ook een jaarreading aanvragen of een kort kaartconsult.

Prijs kaartreading € 60,- (incl. BTW).
Jaarreading: € 60,- (incl. BTW).
Korte kaartreading: € 15,- (incl. BTW).
Bovenstaande bedragen zijn excl. BTW voor bedrijven.

-> Bestel hier