Menu

Over mij

Ik ben Anneke Agterberg, coach voor zelfontplooiing, creativiteit en intuïtie.
Ik help mensen zichzelf te zijn. Dat is leuk en ik kan dat goed. Mensen worden heel krachtig als zij vertrouwen hebben in zichzelf, hun eigen tempo volgen, hun eigen manier vinden en zich niet druk maken over de mening van anderen. Ik word ongelofelijk blij als ik andere mensen vooruit kan helpen.

Authentiek op pad
Iemand is authentiek als hij zijn eigen pad volgt, zijn eigen levenspad bewandelt. Dan werkt de synchroniciteit en komt van alles voorbij op het juiste moment.
Dat betekent niet dat er nooit meer problemen zijn of gedoe is. Daar is geen ontkomen aan. Je hebt nu eenmaal te maken met de buitenwereld en daar loopt ook iedereen een eigen levenswandelpad. En er gaan dingen mis. Er vallen mensen weg of er worden beslissingen genomen die gevolgen hebben voor jou. Welkom in het leven.

Met een korreltje zand
Ik woon op tien minuten van het strand in Zuid-Holland.
Ik kan de zeewind voelen, de zilte zeelucht ruiken
en er ligt altijd wel ergens zand in mijn huis.

Het derde oog
Ik ben gezegend met een derde oog voor de beweegredenen van mensen: waarom doen zij dingen wel of niet? Ook voor mezelf beschouw ik alles wat ik meemaak als een les. Met vallen en opstaan en in combinatie met synchroniciteit en denkkracht, paste ik de natuurwetten toe, zoals loslaten, overgave, go-with-the-flow en ga zo maar door. Daardoor kan ik anderen nu goed helpen en inspireren.

Self made
Ik leerde alles in de praktijk en stak veel tijd en energie in persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben een nuchtere en praktische doener. Mijn inspiratie en creativiteit komen voort uit mijn eigen ontwikkeling, met alle ups en downs die daarbij horen. Mijn kennis komt niet van goeroes, boekjes of standaardmethoden, maar rechtstreeks uit de praktijk. Het fijne van die gratis levenscursus? Ik weet écht hoe het is om alles toe te passen. Ik weet wat je tegenkomt, hoe je omgeving reageert, hoe je angsten je steeds opnieuw uitdagen en kiekeboe met je spelen en vooral… hoe je dan kunt blijven staan.

‘Iedereen krijgt in zijn leven te maken met problemen, iedereen overkomt wel iets vervelends. Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Wat je ervan kunt leren. Wat je ermee kunt doen. Zodat je een betere versie van jezelf kunt worden.’