Menu

Contact met Anneke

Anneke’s way
Misschien wil je meer weten over mijn aanbod. Misschien denk je erover mijn hulp als coach in te schakelen of heb je een vraag. Leuk, laat het me weten!

Een kleine waarschuwing vooraf: ik doe de dingen helemaal op mijn manier. Anneke’s way, zogezegd. Niet te verwarren met: the only way. Er is niet maar één weg of maar één manier. En er is ook niet maar één coach in Nederland. Ik ben dus ook niet the only one. Mijn hoofd moet jou aanstaan. Mijn zijn, mijn uitstraling en mijn energie moeten bij jou passen. Dat vind ik belangrijk en dat mag jij belangrijk vinden.

Je buurvrouw en jij kunnen dezelfde vraag of blokkade hebben op hetzelfde moment. Werkt het dan om alles op dezelfde manier aan te pakken? Nee. Je buurvrouw en jij verschillen van elkaar in achtergrond, karakter, opvoeding, in werk en gezinssituatie, in levensritme en levensfase. Jullie hebben andere angsten, dilemma’s en dromen. Natuurlijk gebruik ik als coach niet slechts één methode. Je verdient jóuw methode. Je krijgt maatwerk.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.