Menu

Inspiratiegesprek

‘Het zijn de ervaringen die vertrouwen geven.
Het slechte nieuws: daar is tijd voor nodig. Het goede nieuws: je hebt tijd genoeg.’

Wek je intuïtie
Tijdens een consult van Anneke Agterberg werk je aan vernieuwing, motivatie, doorbraak en groei. Dat gaat het best met oefeningen die je creativiteit en intuïtie prikkelen. Aan tafel met pen en papier, of juist door in beweging te komen, waardoor je letterlijk dingen gaat zien en ervaren. De aanpak van Anneke is nuchter, praktisch en precies zoals het op dit moment bij jou past.

Ervaar er wel bij
Alleen (zelfhulp)boeken lezen of luisteren naar een spreker is niet voldoende om verandering teweeg te brengen bij jezelf. De theoretische kennis blijft dan in je hoofd hangen, vaak met veel nadenken en piekeren tot gevolg. Pas als theorie zakt naar je hart en je het geleerde gevoelsmatig doorleeft, kun je iets veranderen en dingen loslaten. Vertrouwen hierin bouw je op door het op een nuchtere en logische manier in praktijk te brengen en de verandering te ervaren. Zo zet je kennis om in wijsheid én in gedrag.

Het tarief voor een inspirerend gesprek bedraagt € 80,- incl. BTW voor particulieren en € 80,- exclusief BTW voor bedrijven. Denk je dat je meerdere afspraken nodig hebt? Bespreek dan eerst samen met Anneke wat de mogelijkheden zijn. Misschien blijk je helemaal niet zoveel gesprekken nodig te hebben of heeft Anneke een heel leuk voorstel.

Zo’n inspirerend gesprek spreekt me aan

Contact