Even voorstellen. Ik ben Anneke.

Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik in 2001 als ZZP’er aan de slag te gaan in management ondersteunende functies. Al in de beginjaren van mijn ZZP-schap gaf ik cursussen en trainingen op basis van persoonlijke ontwikkeling. Ik had die interesse altijd al en heb zelf meerdere cursussen en coaching op dat vlak gevolgd.
Ik heb diverse cursussen gegeven op het gebied van synchroniciteit en op basis van het enneagram als procesmodel. Ook heb ik vooral vrouwen begeleid die voor zichzelf wilden werken als ZZP'er.

Na veel succesvolle jaren ontstonden er op een dag zowel zakelijk als privé veel problemen. En hoe meer ik mijn best deed om alles onder controle te houden, hoe erger het werd. Het ene probleem was nog niet over, of het volgende diende zich aan. En steeds ietsje erger. Ik heb toen mogen ervaren hoe het is om de bodem van de put te raken.

Zonder dat ik het wist heb ik mezelf in de periode daarna onbewust een cursus en coaching gegeven. Ik heb veel natuurwetten gevolgd. Dwars door de angst heen heb ik mezelf geleerd te accepteren dat iets is zoals het is, mijzelf over te geven en steeds weer te vertrouwen op het leven zelf. Ik heb mezelf geleerd wat ècht loslaten betekent en hoe het is om helemaal in het hier en nu te zijn zonder mij druk te maken over de dag van morgen.
Mijn eigenwaarde steeg weer, ik durfde patronen te doorbreken en vooral: ik werd mij bewust van dingen en in mij ontwikkelde zich een holistische kijk op het leven:

- Alles heeft altijd met elkaar te maken. Niets staat op zichzelf, alles staat met elkaar in verbinding.
- Zo buiten, zo binnen.
- Ieder probleem, obstakel of situatie (positief of negatief) spiegelt je en vertelt je iets.
Als je hier voor open staat en een ontmoeting aangaat met die situaties, ontstaan er openbaringen.

Nu coach ik vooral vrouwen (maar mannen zijn ook welkom) die tot nieuwe inzichten willen komen omdat zij hun leven graag een andere wending willen geven. Vrouwen die uit hun denken willen komen en meer hun gevoel willen volgen. Ik help hen gevoelens en abstracte ideeën te concretiseren en het ook te durven uitvoeren.

Lees op de pagina Coaching / Begeleiding meer wat ik voor jou kan doen.