14 maart 2017

Inspiratie aan 't water - Schrijfcafé 
Zondag 12 maart 2017
Tijd : van 10.15 - 12.30 uur
Locatie : Zoetermeer, Restaurant De Beren, recreatiegebied Noord Aa
Prijs : € 15,- (incl. BTW)


Astrologisch gezien staan in de maand maart veel planeten in vuurtekens. Dat betekent dat het een maand is waarbij je veel initiatieven wilt nemen. Je kunt de hebben aan actie waar in sommige gevallen moed voor nodig is. Je wilt pionieren want je wilt vooruit.

Tegelijkertijd gebeurt er ook veel in het teken vissen. Dat betekent dat je de ruimte wilt voor creativiteit, spiritualiteit, compassie en sensitiviteit. Er kan daardoor behoefte zijn aan spiritueel geïnspireerde activiteiten.

Er gebeurt dus veel in vissen en in vuurtekens. Water en vuur….. Oeps, dat gaat niet meevallen! Je mag waakzaam zijn dat het water het vuur niet dooft. Er is sprake van een polariteit tussen deze twee. Je kunt je zo overweldigd voelen door acties van buiten/door anderen dat de kans bestaat dat je niets onderneemt.
Hoe houd je balans en maak je zo optimaal mogelijk gebruik van deze kosmische situatie?

Op zondag 12 maart is het volle maan in het teken maagd. De maan in maagd gaat over het mentale. Deze maan wil al het creatieve,  het sensitieve, de intuïtie en die emoties rationaliseren. Vooral daar waar we ons overweldigd voelen.
De maan maakt ook een aspect met uranus, de planeet van de onverwachte ingevingen, de briljante inzichten en de innovatieve ideeën. Dat is weer heel fijn. Zo kan je een situatie van een hele andere kant bekijken.

Op 12 maart a.s. organiseer ik een schrijfochtend aan het water. Je hoeft niet te kunnen schrijven en ook geen schrijfervaring te hebben. Je kunt met de andere deelnemers delen wat je hebt geschreven want inspiratie krijg je ten slotte ook van elkaar. Maar het hoeft niet, als je dit niet wilt.

Laten we eens kijken welke woorden die ochtend aanspoelen waardoor je iets van een andere kant kunt zien.  Laat je die ochtend inspireren door een woord, het trekken van een kaart of door het water zelf. Laat je intuïtie en je pen daarna het werk doen.

Kom je ook?

Je kunt je opgeven via een persoonlijk bericht via facebook of door een mail naar anneke@annekeagterberg.nl te sturen.

.